onsdag 16 september 2015

"Utvecklingsfas"

Har vart hemma i 1 månad nu och det mesta flyter på. Fått koll på det mesta och även att det kan va ok att det inte blir så mycket gjort nån dag. Vilket jag hela tiden har sagt till Carina innan, men känns ibland som man bara går runt och dräller en hel dag fast det är ju inte så.
Enda tiden man "dräller" är när L sover, och har tänkt att den tiden ska tillägnas fotointresset lite. Men det har inte hunnit bli så mycket tid med det än.. Men lite knåpande har det blivit iallafall.

Vi har lyckats klara av en utvecklingsfas som det så fint heter. Just denna innebar att L tvärvägrade att lägga sej, både på dagen och på kvällen. Hysteriskt skrikande med avbrytande hostattacker och mammor med lite dåliga samveten eftersom vi inte gick och tröstade henne. Men det gav resultat med, idag när hon skulle sova middag så vart det inget gnölande alls. Det gav ju inget att låta som en hel hjord med galna elefanter.
Så nu när "pip och lip" fasen nästan är över så har vi fått tillbaka vår glada unge som hittar på bus så fort man vänder ryggen till.

Dessutom verkar det som att L börjar få en bra nattsömn och det är absolut inget vi är ledsna för :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar