måndag 17 augusti 2015

Tjänstgöring på flatslottet

Dagarna har verkligen bara sprungit iväg. Längtan efter semester har kommit och gått, semestern likaså. Arbetsdagar har plöjts igenom samtidigt som Carina har fått sina dagar att gå här hemma..


7 ½ månad har gått sen vi blev 3 och nu är det skifte på flatslottet!
Igår gick jag av från min sista jour på väldigt länge, lilla L´s säng flyttade över till min sida igår och idag var det Carina som fick ställa klockan och bege sej till arbete. From idag och ca 8 månader framöver kommer det vara jag som ska få tillvaron att flyta på här hemma, med allt som det innebär. Och det började bra..... Inte ens en vanlig macka med leverpastej lyckades jag fixa till L på morgonen, alldeles massakrerad tuggade hon dock i sej bit efter bit. Så jag tror ändå det vart godkänt i slutändan.

Det är inte lätt att få ihop allt. För innan har ju alltid Carina vart hemma när jag har vart ledig.
Men än så länge har första dagen överlag gått rätt bra, nybörjartur tror jag.. Nu handlar det om att få till rutinerna och hinna med lite andra saker som inte handlar om att mata, aktivera eller sova lilla L.


Så nu handlar min nya tillvaro om mat, kräk, blöjor, prata dada och baba språk. Lite annorlunda mot att jobba på en operationsavdelning, fast egentligen inte, när jag tänker på det så är det inte mycket som skiljer sej egentligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar