fredag 12 december 2014

Bebis med stor vilja......

Så har månaderna tickat på.
Nu är det bara 27 dagar kvar till BF och vi börjar nog bli redo för att ta hand om en liten skrutt.
Vägen hit har vart ganska problemfri, Carina har mått grymt bra och bara haft ont av foglossning nån dag efter att ha grejat för mycket.
Idag jobbar hon sin sista dag och sen ska hon vara hemma och ta det lugnt, och vila. För just nu är det dåligt med sömn på nätterna för Carinas del. Men hoppas verkligen det blir bättre för henne nu när hon kan vila när hon vill under dagen..

Tiden har gått så vansinnigt fort! Det kändes så långt borta när vi plussade, men nu är det mindre än en månad kvar tills vi får träffa den som vi pratat med varje dag och klappat på i magen..

Dock är det nu så att vi står inför att bebisen inte har vänt sej och ligger i säte, alltså med rumpan ner.. Så på måndag blir det ett extra besök hos BM för att kolla läget, har den inte gjort nån kullerbytta så blir det vändnings försök.. Vi hoppas verkligen att den kan få till en kullerbytta och hamnar rätt så det kan bli en vanlig förlossning. Annars blir det snitt, inget vi vill men går det inte att vända bebis så går det inte.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar